smalle-banner-historie.jpg

Misset Horeca: Kaas en drank versterken elkaar

Horecavaktijdschrift Misset Horeca over 10 verrassende combinaties met onze kazen en drank.
"Naast kaas wordt vaak een glas port of wijn geschonken, en soms een glas sherry. Maar kaas leent zich uitermate goed om te combineren met andere dranken. Niet alleen bier of champagne, maar ook juist gedestilleerde drank als whisky, jenever, wodka of rum. En zelfs sake en gin doen het goed naast kaas."
Klik hier om het artikel te lezen (opent in nieuw venster).

Anne-Wies: Reypenaer Proefboek, verrassende combinaties!

Foodblogger Anne-Wies heeft een mooi artikel gewijd aan het Reypenaer Proefboek.
"Ik ga hem aan de muur hangen, dit Reypenaer Proefboek. Van de kaft ga ik niet watertanden maar man man man…. wát een prachtige foto’s staan erin. Elke foto is een schilderij op zichzelf. Ik ben zeer blij verrast over dit proefboek dat de ondertitel “verrassende combinaties van kazen en dranken” mee kreeg."
Klik hier om het blogartikel te lezen (opent in nieuw venster).

AD: Kijkje in de keuken van een Woerdens kaaspakhuis

Het AD over de bijzondere openstelling voor publiek van ons historische kaaspakhuis in Woerden.
"Altijd al het rijpingsproces van kazen van dichtbij willen bekijken? Of een traditionele opslag voor dit 'gele goud' persoonlijk willen bezoeken? Dan biedt Reypenaer aan de Utrechtsestraatweg in Woerden vanaf nu uitkomst."
Klik hier om het artikel te lezen (opent in nieuw venster).

Felix Wilbrink in De Telegraaf: "Kun je kaas drinken? Gelukkig niet, zeg."

Op 15 oktober 2016 heeft Felix Wilbrink een recensie geschreven over ons recent verschenen Reypenaer Proefboek.
"Kun je kaas drinken? Gelukkig niet, zeg. Maar terwijl je kaas nuttigt, kun je er wat bij drinken. Wát je het best kunt drinken, werd zorgvuldig uitgezocht voor de Reypenaer."
Klik hier om het artikel te lezen (opent in nieuw venster).

Reypenaer Proeflokaal in Hotel Pulitzer Concierge Tour Amsterdam

Enkele maanden geleden is er door het Pulitzer Hotel in het Reypenaer Proeflokaal gefilmd voor de Hotel Pulitzer Concierge Tour in Amsterdam, waarbij er ook uitleg werd gegeven over onze kaas en over het proeven hiervan. Vanaf nu wordt deze video wereldwijd in de Pulitzer Hotels vertoond en is deze ook online te bekijken.
U kunt de video bekijken via deze link, het Proeflokaal komt in beeld vanaf 1:06 minuten.

Reypenaer Proeflokaal in Belgisch reisprogramma En Voyage

Vorige maand was het Belgische reisprogramma En Voyage in Amsterdam voor opnames voor een aflevering over alle bezienswaardigheden in Amsterdam. Voor deze aflevering hebben zij ook het Reypenaer Proeflokaal en een kaasproeverij gefilmd.

» Lees meer...

Soccer Cities voor filmopnames in Reypenaer Proeflokaal

Op 8 december jl. bracht het Portugese televisieprogramma Soccer Cities een bezoek aan het Reypenaer Proeflokaal in Amsterdam en volgde een kaasproeverij. Dit televisieprogramma, met hostess en Portugees tv-persoonlijkheid Carina Caldeira, reist langs allerlei wereldsteden waarbij een bekende (oud) voetbalspeler wordt geïnterviewd, zijn favoriete plaatsen worden bezocht en de stad zelf wordt bezocht.

» Lees meer...

Reypenaer rijpingspakhuis en Proeflokaal in film Going Dutch

Gisteren ging de korte film Going Dutch in première in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Zoals eerder vermeld is Going Dutch een toeristische film over en voor Nederland, die Nederlandse bezienswaardigheden en de Nederlandse cultuur op een prachtige manier toont. In de film wordt er ook een bezoek gebracht aan ons oude rijpingspakhuis in Woerden en aan ons Proeflokaal in Amsterdam.

» Lees meer...

Cityfilm presents: Going Dutch

Op 25 november aanstaande gaat de korte film Going Dutch in première in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Going Dutch is dé inspiratiefilm die ieder “oranje” hart sneller laat kloppen en is een reisprogramma over Nederland. De makers van deze korte film hebben ook een bezoek gebracht aan het Reypenaer Proeflokaal en waren heel goed te spreken over de kaasproeverij. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Going Dutch, hier komt ook meer informatie over de film te staan.

Reypenaer Proeflokaal gefilmd door Amerikaans televisieprogramma!

Halverwege oktober heeft het Amerikaanse televisieprogramma House Hunters International Renovation opnames gemaakt in het Reypenaer Proeflokaal in Amsterdam en een kaasproeverij bijgewoond. Ze waren heel enthousiast over onze exclusieve Reypenaer kaas! Over enkele maanden zal dit televisieprogramma worden uitgezonden, rond die tijd zullen we - indien mogelijk - een link naar het fragment op deze website plaatsen.