smalle-banner-historie.jpg

Huiskamerproeverij Reypenaer met Offley

Port hoort bij kaas.. een voor de hand liggende en klassieke combinatie. Maar deze combinatie is niet voor niets klassiek. Portwijn heeft zoveel smaakverschillen in zich, verschillen die terugkomen in onze Reypenaer kazen. Daarom is deze combinatie zeer succesvol, van een mooie zoetige Ruby port tot een op hout gelagerde 10 years old port. Bij elke port hebben we een passende kaas uitgezocht die elkaar versterken. Na het succes van vorig jaar hebben Reypenaer & Offley een nieuwe actie opgezet.

» Lees meer...

Special: Reypenaer & VSOP Cadeauset

Het is weer lekker weer. Hét moment om lekker te genieten van Reypenaer en Reypenaer VSOP onder het genot van een glas wijn of glas bier op het terras. Reypenaer heeft een intense smaak en is smeuïg en zacht; Reypenaer VSOP heeft een buitengewoon intense smaak met verrassende mineraalkristallen en complexe aroma’s als caramel, chocolade en toffee. Het perfecte cadeau voor uw vrienden of familie! Of voor u zelf! Bekijk hier in de webshop.

Reypenaer & Offley Port Proeverij in kaaspakhuis!

Vorige maand hebben de winnaars van de Offley Port Proeverij kunnen ervaren hoe fantastisch de combinatie van Reypenaer kaas met Offley Port is. De proeverij vond plaats in het historische kaaspakhuis in Woerden, waar Reypenaer, Reypenaer VSOP en Reypenaer XO Reserve werden geproefd met verschillende soorten Offley Port. De winnaars waren allen heel enthousiast over de verschillende combinaties.

Het geheim van de kok onthuld: Blaadjes Rasp

Het geheim van de kok onthuld:
Met weinig kaas héél veel smaak, het lijkt een controverse. Maar dat is het niet met Reypenaer kaas. Hoe dunner en fijner je Reypenaer snijdt, hoe meer zuurstof er bij kan, waardoor de smaak nog beter ontwikkelt. Het instrument om fijne blaadjes te snijden is de Reypenaer Kaas Blaadjes rasp. De stevige mesjes snijden mooie dunne blaadjes van de kaas. De blaadjes en krulletjes die zo ontstaan, zorgen niet alleen voor een aantrekkelijke en smaakvolle presentatie, maar smelten ook excellent in gerechten.

Lees hier meer informatie over de Kaas Blaadjes Rasp

De Kaas Blaadjes Rasp is vanaf nu hier verkrijgbaar via onze webshop en in het Proeflokaal in Amsterdam.

Binnenkort onthuld: "het geheim van de kok"

Secret of the chef

Binnenkort, begin oktober 2014, zullen wij iets geheel nieuws onthullen: "het geheim van de kok"!
Houd daarom onze website, Facebook en Twitter in de gaten!
Ideeën over wat het kan zijn? Laat het ons weten op Facebook door hier een reactie achter te laten.

Websites Reypenaer & Proeflokaal volledig vernieuwd!

De websites van Reypenaer en het Reypenaer Proeflokaal zijn vernieuwd! Op de nieuwe website van Reypenaer vindt u allerlei informatie over ons bedrijf, onze historie en de kaas en kaasinstrumenten van Reypenaer. Tevens is de webshop volledig vernieuwd en het bestelproces vergemakkelijkt. Het Proeflokaal heeft een eigen website gekregen waarbij de focus volledig ligt op het Proeflokaal in Amsterdam.

» Lees meer...

2x Goud gewonnen bij Internationale Nantwich kaaskeuring 2014

De internationale Nantwich show is de grootste kaaskeuring ter wereld waar inzendingen uit alle landen worden beoordeeld door een team van ervaren keurmeesters. Zij beoordelen de de inzendingen op smaak, geur, consistentie en kiezen een winnaar in elke categorie. In twee categorieën heeft Wijngaard Kaas Goud gewonnen.

» Lees meer...

Maak kans op een Offley Port & Reypenaer proeverij

Gek op kaas én port? Maak nu kans op 2 van de 20 plaatsen aan de Offley tafel en woon een heuse Offley Port proeverij bij, in het Reypenaer proeflokaal in Woerden! Doe snel mee aan de actie op www.offley.nl. De actie duurt tot 22 augustus 2014.
Offley Port, Take it Slow & Enjoy!

Proeverijen met Reypenaer en bieren Duits & Lauret

Proeverijen met Reypenaer en bieren Duits & Lauret

Afgelopen weekend vond het Nederlands Bierproeffestival plaats in Den Haag, waarbij er bij speciaalbierbrouwer Duits & Lauret combinaties met hun speciaalbieren en onze kazen geproefd konden worden. Dit was een groot succes en bezoekers waren heel enthousiast over de geweldig smakende combinaties. Komende zaterdag 24 mei vindt er een speciale proeverij plaats in ons oude kaaspakhuis in Woerden: in samenwerking met Duits & Lauret zullen we een proeverij houden waarbij we onze kazen combineren met de speciaalbieren van Duits & Lauret.

» Lees meer...

Zaterdag 7 juni 2014: Graskaasdag

Zaterdag 7 juni 2014: Graskaasdag

Op 7 juni wordt tijdens de Graskaasdag in Woerden de nieuwe kaas van het jaar 2014 getoond aan het publiek. Naast de eerste Graskaas wordt ook een grote kaas professioneel geveild, waarbij de opbrengst is voor een goed doel. Op meerdere plekken in de stad vinden kleinere kaasveilingen plaats en laten boeren hun graskaas proeven aan het publiek. Uiteraard is ook Reypenaer op deze dag aanwezig. Tevens worden tal van nieuwe activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Meer informatie is te vinden op de website van de Graskaasdag.