smalle-banner-historie.jpg

Flensjes met Reypenaer VSOP en rode port stroop

Flensjes met Reypenaer VSOP en rode port stroop

Geef uw gasten een bijzondere verrassing door Reypenaer-flensjes te serveren. Onze suggestie is gebaseerd op deze traditionele verwennerij, maar dan meer exclusief gebracht door de toevoeging van Reypenaer VSOP en stroop die gemaakt is van rode port.

Klik hier om het recept te lezen en downloaden (PDF)

Met Reypenaer VSOP gegratineerde uiensoep

Met Reypenaer VSOP gegratineerde uiensoep

Geen winters gerecht spreekt meer tot de verbeelding dan een gloeiend hete uiensoep op een zondagmiddag na een stevige wandeling. Wat ons betreft kunt u deze soep echter het gehele jaar serveren. Vervang bijvoorbeeld de grove uien eens door bosui of wissel de spekblokjes in door blokjes gekookte ham. Sowieso kunt u volop variëren met de uien, door bijvoorbeeld een deel sjalotjes of rode ui te gebruiken. Het rustieke en typerende voor de uiensoep zijn natuurlijk de plakjes stokbrood die rijkelijk zijn bestrooid met Reypenaer VSOP raspblaadjes om vervolgens onder de grill mooi gegratineerd te worden.

Klik hier om het recept te lezen en downloaden (PDF)