smalle-banner-historie.jpg

Reypenaer kaasproeverij met whisky

Vanaf 1 november vindt er iedere vrijdag om 16:30 uur in het Reypenaer Proeflokaal in Amsterdam een speciale proeverij plaats waar prachtige combinaties worden gemaakt met whisky.

Koop nu tickets

Proeflokaal Amsterdam bestaat 9 jaar!

Vandaag in 2008 openden wij het Proeflokaal in Amsterdam; vandaag bestaan we 9 jaar! We willen graag alle bezoekers bedanken en we hopen u snel weer te zien.

Vanaf nu Reypenaer Pop-up store in Utrecht

Het Reypenaer Proeflokaal is nu ook in Utrecht te vinden.
Sinds maart hebben we op de Lijnmarkt 6 onze pop-up store geopend, op 100 meter lopen vanaf de Domtoren.
Naar verwachting zijn we hier tot en met juni te vinden.
Klik hier voor meer informatie, proeverijen en openingstijden.

Reypenaer Proefboek

Deze week hebben wij vol trots ons Reypenaer Proefboek gepresenteerd ter ere van 80 jaar familiebedrijf / 110 jaar historische kaaspakhuis. Een zeer geslaagde week vol proeverijen met diverse partners. Wij danken iedereen voor zijn komst en medewerking. Het Reypenaer Proefboek is vanaf 17 oktober hier te bestellen in onze webshop voor € 29,50, gratis verzending.

Proeflokaal Amsterdam bestaat 8 jaar!

Vandaag bestaat het Reypenaer Proeflokaal in Amsterdam alweer 8 jaar! We willen al onze Reypenaer kaas fans bedanken en we hopen u snel weer te mogen begroeten in ons Proeflokaal aan de Singel 182 in Amsterdam.

Wederom Certificaat van Uitmuntendheid voor Reypenaer Proeflokaal

TripAdvisor heeft ook dit jaar wederom aan ons Reypenaer Proeflokaal in Amsterdam een Certificaat van Uitmuntendheid uitgereikt. Dit certificaat is uitgereikt vanwege de hoge score van beoordelingen van gasten op onze TripAdvisor-pagina. Bezoekers kunnen na het bijwonen van een proeverij in het Proeflokaal een beoordeling schrijven op onze TripAdvisor-pagina. U kunt onze TripAdvisor-pagina hier bekijken.

Certificaat van Uitmuntendheid voor Reypenaer Proeflokaal

TripAdvisor heeft aan ons Reypenaer Proeflokaal in Amsterdam een Certificaat van Uitmuntendheid uitgereikt. Dit certificaat is uitgereikt vanwege de hoge score van beoordelingen van gasten op onze TripAdvisor-pagina. Bezoekers kunnen na het bijwonen van een proeverij in het Proeflokaal een beoordeling schrijven op onze TripAdvisor-pagina. U kunt onze TripAdvisor-pagina hier bekijken.

Reypenaer bij Duits & Lauret op Nederlands Bierproeffestival

Afgelopen weekend vond het Nederlands Bierproeffestival plaats in de Grote Kerk in Den Haag, waarbij er bij speciaalbier- én fortbrouwerij Duits & Lauret combinaties met hun bieren en onze kazen geproefd konden worden. Dit was een groot succes en bezoekers waren heel enthousiast over de geweldig smakende combinaties. Een grote aanrader!

Reypenaer op Taste of Amsterdam

Reypenaer Kaas is dit jaar aanwezig op Taste of Amsterdam van 4 tot en met 7 juni in het Amstelpark Amsterdam. Dit festival dat staat voor goede smaak in de breedste zin van het woord. Tienduizenden positieve fijnproevers weten elk jaar weer het Amsterdamse Amstelpark te vinden voor een portie inspiratie, gezelligheid maar natuurlijk vooral de lekkerste gerechten en dranken van het moment.

» Lees meer...

Zaterdag 6 juni 2015: Graskaasdag

Op 6 juni wordt tijdens de Graskaasdag in Woerden de nieuwe kaas van het jaar 2015 getoond aan het publiek. Naast de eerste Graskaas wordt ook een grote kaas professioneel geveild, waarbij de opbrengst is voor een goed doel. Op meerdere plekken in de stad vinden kleinere kaasveilingen plaats en laten boeren hun graskaas proeven aan het publiek. Uiteraard is ook Reypenaer op deze dag aanwezig. Tevens worden tal van nieuwe activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Meer informatie is te vinden op de website van de Graskaasdag.