smalle-banner-historie.jpg

Reypenaer op Taste of Amsterdam

Reypenaer Kaas is dit jaar aanwezig op Taste of Amsterdam van 4 tot en met 7 juni in het Amstelpark Amsterdam. Dit festival dat staat voor goede smaak in de breedste zin van het woord. Tienduizenden positieve fijnproevers weten elk jaar weer het Amsterdamse Amstelpark te vinden voor een portie inspiratie, gezelligheid maar natuurlijk vooral de lekkerste gerechten en dranken van het moment.

De beste (inter)natio­nale chefs zullen weer live koken en presenteren in de vele restaurants en theaters, kan je je weer verheugen op de meest verrassende ‘signature dishes’, kan je zelf aan de slag onder toeziend oog van een topchef en geniet je, met een bijzonder drankje in de hand, van aanstekelijke muziek van de beste DJ’s. Een mooie line up van restauants die reeds toegezegd hebben mee te werken zijn Aan de Poel, Visaandeschelde, Julius Jaspers, Elkaar, Het Bosch, Lute, Restaurant Lute, Jamie Oliver’s Fifteen, Loetje, Blauw, Le Garage, &samhoudplaces en Ali.

Op dit evenement zal het Reypenaer team een proeverij geven waarbij u op ontdekkingsreis gaat door de rijpingstijd. U gaat zelf ontdekken wat rijping doet met aspecten als geur, kleur, consistentie en smaak. Tevens zullen we een nieuwe foodpairing maken met diverse Reypenaer kazen en enkele prachtige balsamico’s in samenwerking met Digusti Delicatessen. (www.digusti.nl)

Wij nodigen u uit als food liefhebber en Reypenaer fan te komen genieten van deze combinatie op Taste of Amsterdam. Via deze link kunt u tegen gereduceerd tarief kaarten bestellen. Een mooi evenement voor de foodliefhebber, wij zien u graag op Taste of Amsterdam! Voor meer informatie zie www.tasteofamsterdam.com