reypenaer-sfeer-catering.jpg

Mooie presentatie

Duurzaam

Ambachtelijk

Voor catering

Catering draait niet meer alleen om prijs. Bedrijven vragen steeds vaker aan cateraars om het aanbod gezonder, duurzamer en lokaal te maken. De gedachte hierachter is dat gezonde medewerkers ook gelukkiger zijn en daardoor beter presteren. Hieronder een overzicht van onze concepten. Onze kazen worden ambachtelijke en historisch gerijpt in ons authentieke kaaspakhuis in Woerden. Staat het concept en/of behoefte die u heeft er niet tussen? Contacteer ons dan voor tailormade oplossingen.

"Citaat van een chef"

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce facilisis risus id rutrum maximus. Suspendisse bibendum pellentesque iaculis. Praesent tristique lorem sit amet eros ultricies, eu auctor ante sollicitudin. Aliquam vitae maximus nibh, eu egestas diam. Nulla dignissim sit amet dui vel consequat."
- Jannis & Claudia Brevet van Inter-Scaldes (Kruiningen)

Plakken

Onze kazen zijn verkrijgbaar als 26, 30 en/of 50 plaks in een deelbare verpakking om de derving te beperken. De ronde afwerking zorgt voor een extra mooie presentatie op het ontbijtbuffet.

Tips! Snij de plakken door midden met een pizzasnijder om onnodige verspilling tegen te gaan. Door de plakken te delen passen ze ook beter op verschillende soorten broodjes. Het zweten van de kaas kan tegen worden gegaan door de kaas aan de onderkant te koelen en/of de kaas op hout te presenteren. Internationale hotelgasten zijn niet altijd bekend met de leeftijden van de kazen. Geef extra uitleg over de kazen op het ontbijtbuffet zoals herkomst, leeftijd en allergenen.

Hotelblokken

Naast plakken zijn onze kazen ook verkrijgbaar als hotelblok. Het vers snijden van kazen met een kaassnijmachine van bijvoorbeeld Boska zorgt voor een extra beleving op het ontbijtbuffet.

Meer informatie

Reypenaer en Reypenaer VSOP verse kaasblaadjes

Reypenaer en Reypenaer VSOP verse kaasblaadjes zijn ideaal voor het gebruik in tosti’s, croissants, burgers, een (broodje) carpaccio, salade of risotto. Door de ambachtelijke en natuurlijke rijping van onze Reypenaer kazen in onze historische kaaspakhuis zijn er niet veel kaasblaadjes nodig om smaak toe te voegen en biedt uw gasten een mooi lokaal alternatief. Onze kaasblaadjes zijn extra lang geschaafd voor een mooie presentatie.

Bekijk assortiment

Borrelplanken

Besteed extra aandacht aan uw borrelplank en maak deze “instagrammable” door verschillende kazen te combineren met groenten, fruit, vleeswaren, noten, brood en crackers en te serveren op een mooie houten borrelplank.
Tip! Combineer onze Reypenaer borrelpuntjes bijvoorbeeld met een smaakkaasje en/of smaakblokjes. De verschillende vormen van de kazen en kleuren maken de borrelplank extra aantrekkelijk voor uw gasten.

Meer informatie