reypenaer-sfeer-bars-cafes.jpg

Convenience

Ultieme beleving

Instagrammable

Voor bars & cafés

Als (cocktail) bar en/of café gaat er veel tijd en aandacht zitten in de selectie van uw drankenassortiment. Speciaal voor ondernemers die aandacht willen besteden aan goede kaas/drank combinaties hebben wij ons Reypenaer Proefboek. In ons Proefboek beschrijven we naast onze kazen, vele combinaties met wijnen, bieren en gedistilleerde dranken. Een handig naslagwerk voor uw personeel en/of om proeverijen in uw bedrijf te organiseren. Tevens bieden we voor kleine en grote locaties kant en klare concepten die snel uit geserveerd kunnen worden. 

"Onze gasten vinden het heerlijk!"

"Al ruim 10 jaar lang, sinds het Reypenaer Proeflokaal aan de Singel zit, bieden wij het Reypenaer Proeverijtje aan bij onze gasten. De verschillende kaasjes geven een mooie smaakcombinatie met onze bieren. Door het goede formaat van de kaasjes en de goede verpakking is voor ons het Proeverijtje heel makkelijk in gebruik en kunnen we het snel uitserveren. Zo houden we alle tijd over om aandacht te besteden aan onze gasten. En onze gasten vinden de kaasjes heerlijk!"
- Eigenaar X van Proeflokaal Arendsnest (Herengracht 90, Amsterdam)

Le Guillotin

Ons“Le Guillotin”concept zorgt voor een ultieme beleving aan tafel en/of op het terras. Le Guillotin is gemaakt om blaadjes (dunne plakjes) te snijden van Reypenaer en Wyngaard kaas. Door dunne blaadjes te snijden ervaart uw gast de smaak, de geur en de textuur van deze mooie kaas optimaal. Naast ons Reypenaer proeverijtje, Reypenaer en Reypenaer VSOP puntje is er keuze uit zes verschillende Wyngaard Affiné smaakkaasjes.

Bekijk assortiment

Borrelplanken

Besteed extra aandacht aan uw borrelplank en maak deze “instagrammable” door verschillende kazen te combineren met groenten, fruit, vleeswaren, noten, brood en crackers en te serveren op een mooie houten borrelplank.
Tip! Combineer onze Reypenaer borrelpuntjes bijvoorbeeld met een smaakkaasje en/of smaakblokjes. De verschillende vormen van de kazen en kleuren maken de borrelplank extra aantrekkelijk voor uw gasten.

Meer informatie