reypenaer-sfeer-to-go-zelfbediening.jpg

Convenience

Mooie presentatie

Fraai assortiment

Voor To-Go en Zelfbediening

Gasten verwachten steeds vaker een hoge kwaliteit en service, zonder te hoeven wachten. Dit geldt niet alleen wanneer ze onderweg zijn, werken of op vakantie zijn. Hierdoor groeit de vraag naar out-of-home consumptie: mensen koken minder vaak thuis en maken meer gebruik van bezorgplatforms en to-go concepten. Ook maaltijdboxen, food markten en retailformules die eten aanbieden groeien. Hotels en logies stoppen steeds vaker met roomservice en de minibar. Dit zorgt voor minder derving en lagere (personeel) kosten. Daarvoor in de plaats zien we steeds vaker een koeling of mini supermarkt bij de receptie. Daarnaast is de consument zich meer bewust van voedselverspilling. Ook is er meer vraag naar gezonde en authentieke producten. Tevens groeit het aantal eenpersoonshuishoudens en dit vraagt om een andere portionering.

Onderstaand assortiment speelt in op deze ontwikkelingen.

"Onze gasten vinden het heerlijk!"

"Al ruim 10 jaar lang, sinds het Reypenaer Proeflokaal aan de Singel zit, bieden wij het Reypenaer Proeverijtje aan bij onze gasten. De verschillende kaasjes geven een mooie smaakcombinatie met onze bieren. Door het goede formaat van de kaasjes en de goede verpakking is voor ons het Proeverijtje heel makkelijk in gebruik en kunnen we het snel uitserveren. Zo houden we alle tijd over om aandacht te besteden aan onze gasten. En onze gasten vinden de kaasjes heerlijk!"
- Eigenaar X van Proeflokaal Arendsnest (Herengracht 90, Amsterdam)

Wyngaard Affiné Smaakkaasjes

De Wyngaard kaasjes worden geaffineerd met fijne kruiden nadat ze vier maanden of langer zijn gerijpt in onze speciale caves, die geïnspireerd zijn op het historische kaaspakhuis van Reypenaer. 
Door een speciaal en geheim procedé worden de kruiden op de gesneden kaas aangebracht waarna deze na verloop van tijd in de kaas trekken. De kaasjes zijn in kleinformaat (circa 150 gram) om het gebruik van meerdere soorten te stimuleren, net als bij buitenlandse kaasjes is het leuk om enkele soorten naast elkaar te presenteren, met of zonder toastjes voor een heerlijk kaasplateau.

Bekijk assortiment

Oude Wyngaard & Wyngaard XO

Deze kazen worden gerijpt in natuurlijke klimaatwisselingen zoals in het oude kaaspakhuis in Woerden voor maar liefst 1 of 2 jaar volgens de ouderwetse methode. De natuurlijke wisselingen van temperatuur en luchtvochtigheid beïnvloeden het rijpen en spelen daarom een belangrijke rol. De kazen rijpen sneller bij hoge temperaturen en langzamer bij lage. Juist de variaties maken de smaak. De kazen verliezen in de tijd veel aan gewicht maar winnen des te meer aan smaak. Ze worden donkerder van kleur en er ontstaan mineraalkristallen.

Reypenaer

  • Reypenaer proeverijtje
  • Reypenaer plakken 400 gram
  • Reypenaer borrelpuntjes
  • Reypenaer 1/64 kaasje
Bekijk assortiment